Nieuwsbrief
ontvangen?

Laatste nieuws ontvangen?

Maximaal één keer per maand. 

 
 
 
* verplichte velden

Aanmelden idee

1. Deelnemer(s)

Deelnemer(s)

Schrijf je samen met een (collega)melkveehouder of andere (keten)partner in? Vul dan hieronder ook de naam en functie van deze partner in.

2. Duurzaamheidsthema

DUURZAAMHEIDSTHEMA

Vink hieronder het thema of thema’s aan waar het idee aan bijdraagt. Geef onderin een korte toelichting van deze selectie.

3. Het idee

HET IDEE

Video*

We waarderen het als je een korte video wilt opnemen waarin je jezelf (eventueel met partner) voorstelt en het idee kort toelicht. Dit geeft ons een beter beeld van het gezicht of de gezichten achter het idee. Een video van ca. 1 minuut of korter is voldoende. Doe je dit liever niet, dan is dat ook geen probleem. Zorg er dan wel voor dat de ideeomschrijving kraakhelder is.

Indien jouw video groter is dan 75MB, willen wij je vragen deze via WeTransfer te versturen naar annet@imagro.nl en eva@imagro.nl.

4. Contactgegevens

CONTACTGEGEVENS

Je persoonlijke gegevens gebruiken we uitsluitend in het kader van de Dutch Dairy Challenge 2024. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Lees hier ons privacybeleid.

* verplichte velden

Veelgestelde vragen

Aanmelden kan via de aanmeldpagina.

Het idee hoeft niet bedacht te zijn door een melkveehouder, maar bij elke inzending moet wel minimaal één melkveehouder betrokken zijn. Het is in dat geval mogelijk om met twee (of meerdere personen) in te schrijven met één idee. Het kan dus prima dat een melkveehouder zich samen met bijvoorbeeld zijn/haar veearts, bedrijfsadviseur, voerspecialist of andere (keten)partner inschrijft. Of andersom!

Je kunt je ook aanmelden als teamlid of extern expert. Alle kennis is welkom! Je wordt dan in goed overleg gekoppeld aan een deelnemer en werkt tijdens de workshops samen met de melkveehouder, studenten en coach aan dit plan.

Aanmelden als teamlid doe je hier

  • Een workshopdag duurt telkens van 10:30 tot 16:30 uur.
  • Rond de middag wordt er een lunch verzorgd.
  • De workshop wordt op een centrale locatie (regio Utrecht) in Nederland gegeven. De exacte locatie volgt.  

Aanmelden voor de Dutch Dairy Challenge 2024 kan tot en met 18 december 2023.

Meld je hier aan

Ja. Voorwaarde voor deelname is dat je minimaal bij de drie workshops en natuurlijk het finale-event aanwezig bent.

De eerste workshop van Dutch Dairy Challenge 2024 vindt plaats op donderdag 8 februari 2024. Ter voorbereiding op deze workshop vindt de kennismaking met het team plaats.

Een overzicht van de workshops en de planning vind je hier.

Initiatiefnemers

Partners

Logo EWUU
Logo LTO Noord
Logo Ministerie van LNV
Logo Nieuwe Oogst