Nieuwsbrief
ontvangen?

Laatste nieuws ontvangen?

Maximaal 2 keer per maand. 

 
 
 
 
* verplichte velden

Contact

Om in contact te komen met de organisatie van de Dutch Dairy Challenge vragen we je om onderstaand contactformulier in te vullen. Onderaan de pagina vind je tevens de antwoorden op veel gestelde vragen.

Wil je graag gebeld worden? Laat dan hieronder je telefoonnummer achter.
* verplichte velden

Veel gestelde vragen

Aanmelden kan van 1 juli t/m 31 augustus 2022 via de aanmeldpagina op deze website.

Achter elke inzending moet minimaal één melkveehouder staan. Dat betekent niet dat het idee alleen of oorspronkelijk van de melkveehouder moet zijn. Het is dan ook mogelijk om met twee of meerdere personen in te schrijven met één idee, zolang één van deze personen zichzelf melkveehouder kan noemen. Het kan dus prima dat een melkveehouder zich samen met bijvoorbeeld zijn/haar veearts, bedrijfsadviseur, voerspecialist of andere (keten)partner inschrijft.

Een workshop neemt gemiddeld één dagdeel in beslag (exclusief reistijd) en start rond lunchtijd. De workshop wordt op een centrale locatie in Nederland gegeven. 

Aanmelden voor de Dutch Dairy Challenge 2022 kan tot en met 31 augustus.

We kunnen helaas niet in de toekomst kijken. Zoals het er nu naar uit ziet, zullen alle workshops live en in groepsverband plaatsvinden. We hanteren altijd de meest actuele coronamaatregelen en zullen indien nodig het programma daarop aanpassen. 

Ja. Voorwaarde voor deelname is dat je minimaal bij de drie workshops en natuurlijk het finale-event aanwezig bent.

De deelnemers maken begin oktober kennis met het team. Later in oktober start het innovatieprogramma dat tot januari 2023 zal duren. Kijk voor de volledige planning op deze pagina onder het kopje 'Programma & Planning'. 

Partners

Regiopartners

Logo Stuurgroep LIB