Nieuwsbrief
ontvangen?

Laatste nieuws ontvangen?

Maximaal één keer per maand. 

 
 
 
* verplichte velden

Dutch Dairy Challenge 2023

In 100 dagen van een innovatief maar nog ruw idee, naar een strak plan met groeipotentie.
Dat is waar het om draait tijdens het DDC-innovatieprogramma. Een plan waarmee jij als melkveehouder jouw bedrijf naar een volgend niveau kunt tillen en de sector nog verder verduurzaamt. Uit alle inzendingen worden 8 ideeën geselecteerd voor deelname aan het programma.

Heb jij een briljant idee?

Meld je aan!

 

Veel gestelde vragen

Aanmelden kan via de aanmeldpagina op deze website.

Achter elke inzending moet minimaal één melkveehouder staan. Dat betekent niet dat het idee alleen of oorspronkelijk van de melkveehouder moet zijn. Het is ook mogelijk om met twee of meerdere personen in te schrijven met één idee, zolang één van deze personen melkveehouder is. Het kan dus prima dat een melkveehouder zich samen met bijvoorbeeld zijn/haar veearts, bedrijfsadviseur, voerspecialist of andere (keten)partner inschrijft.

Een workshop neemt gemiddeld één dagdeel in beslag (exclusief reistijd) en start rond lunchtijd. De workshop wordt op een centrale locatie in Nederland gegeven. 

Aanmelden voor de Dutch Dairy Challenge 2022 kan tot en met 20 noveber 2022.

We kunnen helaas niet in de toekomst kijken. Zoals het er nu naar uit ziet, zullen alle workshops live en in groepsverband plaatsvinden. We hanteren altijd de meest actuele coronamaatregelen en zullen indien nodig het programma daarop aanpassen. 

Ja. Voorwaarde voor deelname is dat je minimaal bij de drie workshops en natuurlijk het finale-event aanwezig bent.

De Dutch Dairy Challenge zal plaatsvinden in de winter 2022/2023. Eerst zullen de teams kennismaken, daarna start het 100-dagen innovatieprogramma. Zodra de exacte data bekend zijn staan deze vermeld op deze pagina onder het kopje 'Programma & Planning'. 

Initiatiefnemers

Partners

Logo Ministerie van LNV
Logo LTO Noord
Logo Nieuwe Oogst