Nieuwsbrief
ontvangen?

Laatste nieuws ontvangen?

Maximaal 2 keer per maand. 

 
 
 
 
* verplichte velden

Dutch Dairy Challenge 2022

In 100 dagen van een innovatief maar nog ruw idee, naar een strak plan met groeipotentie. Dat is waar het om draait tijdens het DDC-innovatieprogramma. Een plan waarmee jij als melkveehouder jouw bedrijf naar een volgend niveau kunt tillen en de sector verduurzaamt. Uit alle inzendingen worden 10 ideeën geselecteerd voor deelname aan het programma. Ben jij er dit najaar bij? Inschrijven met jouw idee kan van 1 juli tot en met 31 augustus 2022. 

Veel gestelde vragen

Aanmelden kan van 1 juli t/m 31 augustus 2022 via de aanmeldpagina op deze website.

Achter elke inzending moet minimaal één melkveehouder staan. Dat betekent niet dat het idee alleen of oorspronkelijk van de melkveehouder moet zijn. Het is dan ook mogelijk om met twee of meerdere personen in te schrijven met één idee, zolang één van deze personen zichzelf melkveehouder kan noemen. Het kan dus prima dat een melkveehouder zich samen met bijvoorbeeld zijn/haar veearts, bedrijfsadviseur, voerspecialist of andere (keten)partner inschrijft.

Een workshop neemt gemiddeld één dagdeel in beslag (exclusief reistijd) en start rond lunchtijd. De workshop wordt op een centrale locatie in Nederland gegeven. 

Aanmelden voor de Dutch Dairy Challenge 2022 kan tot en met 31 augustus.

We kunnen helaas niet in de toekomst kijken. Zoals het er nu naar uit ziet, zullen alle workshops live en in groepsverband plaatsvinden. We hanteren altijd de meest actuele coronamaatregelen en zullen indien nodig het programma daarop aanpassen. 

Ja. Voorwaarde voor deelname is dat je minimaal bij de drie workshops en natuurlijk het finale-event aanwezig bent.

De deelnemers maken begin oktober kennis met het team. Later in oktober start het innovatieprogramma dat tot januari 2023 zal duren. Kijk voor de volledige planning op deze pagina onder het kopje 'Programma & Planning'. 

Partners

Regiopartners

Logo Stuurgroep LIB