Nieuwsbrief
ontvangen?

Laatste nieuws ontvangen?

Maximaal één keer per maand. 

 
 
 
* verplichte velden

Aanmelden als teamlid

Meedoen als professional 

Ben jij een gedreven professional met passie voor melkveehouderij, vernieuwing en verduurzaming van de sector? Een sector die cruciaal is voor ons voedselsysteem? Wij dagen je uit om jouw expertise in te zetten waarmee we de melkveesector toekomst bieden. Samen met een melkveehouder en team van studenten en professionals werk je aan innovatieve oplossingen die niet alleen de productiviteit en winstgevendheid van melkveehouders vergroten, maar ook de impact op het milieu minimaliseren.

Na de aanmeldfase van ideeën en selectie daarvan, worden +/- 10 teams gevormd. Als professional neem je deel aan één van de teams, waarbij je voorkeuren mag aangeven.

We zoeken professionals op gebied van landbouwkunde, technologie, voeding, marketing en meer! Of je nu een doorgewinterde veteraan bent of een jonge professional vol innovatieve ideeën, jouw kennis en enthousiasme zijn van onschatbare waarde.

Meedoen als student

Ben jij student met kennis en passie voor de melkveehouderijsector en denk jij graag mee in oplossingen voor de toekomst van de sector? Dan is deze uitdaging iets voor jou! Door jouw frisse kijk en creatieve geest kunnen we innovatieve oplossingen bedenken die zowel melkveehouders als het milieu ten goede komen.

Na de aanmeldfase van ideeën en selectie daarvan, worden +/- 10 teams gevormd. Als student neem je deel aan één van de teams, waarbij je voorkeuren mag aangeven. Tijdens de workshops krijg je de ruimte om te sparren met experts uit de sector, praktijkervaringen op te doen, je netwerk te vergroten, je creatieve brein te laten werken en samen aan tastbare resultaten te werken. 

Aanmeldformulier

Teamlid

Inhoud
* verplichte velden

Initiatiefnemers

Partners

Logo EWUU
Logo LTO Noord
Logo Ministerie van LNV
Logo Nieuwe Oogst